NEA

Πάει και η τελευταία Porsche 911 Speedster. Για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τέλος εποχής για την γενιά 991 αφού αυτή την εβδομάδα η RM Sotheby΄s θα δημοπρατήσει διαδικτυακά το απολύτως τελευταίο αυτοκίνητο.

Πριν από μερικούς μήνες από την γραμμή παραγωγής της Porsche βγήκε η τελευταία 911 της σειράς 991. Πρόκειται για την πανέμορφη Speedster που βλέπετε στην οθόνη σας η οποία είναι η τελευταία από τις 1.948 που έχουν παραχθεί για τα 70 χρόνια της Porsche. Επίσης, είναι η τελευταία από τις συνολικά 233.450 της 7ης γενιάς της 911 (σειράς 991).

Τα έσοδα από την πώληση της 911 Speedster που διατεθούν στο ίδρυμα United Way Worldwide στην μάχη για την θεραπεία και το εμβόλιο για την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19. Για να πετύχει την υψηλότερη τιμή η τελευταία Speedster έχει όλα τα εξτρά και ένα σπέσιαλ ταχογράφο.

Ο μελλοντικός αγοραστής θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κέντρο σχεδίασης της Porsche, ενώ τα κλειδιά θα του τα παραδώσει σε ειδική τελετή ο πρόεδρος της Porsche Βορείου Αμερικής.

Porsche and RM Sotheby’s to auction last 911 (991) to enter and pass down the serial production line for Charitable COVID-19 Fundraiser.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!