NEA

H Porsche ετοιμάζει τον διάδοχο της 918 Spyder!

Οι εικόνες που βλέπετε έχουν κατατεθεί επίσημα από την Porsche στο European Union Intellectual Property Office. Ωστόσο, κατά πόσο αληθεύει πως μας δείχνουν το νέο supercar της μάρκας;

Αυτές οι εικόνες μας αποκαλύπτουν το διάδοχο της 918 Spyder; Έχει περάσει πολύς καιρός από την εποχή, ακόμη και της Carrera GT, που μας παρουσίασε η Porsche ένα supercar. Αρχικά υπήρχαν οι φήμες πως πρόκειται για κάποιο μοντέλο για το Le Mans ή για μια αναβίωση της θρυλικής 960. Και αυτό επειδή στο εσωτερικό μοιάζει να υπάρχει μια θέση. Μέχρι και πυροσβεστήρας υπάρχει, οπότε θα μπορούσε να είναι ένα hypercar για να μπει στην σχετική κατηγορία η Porsche θα μπορούσε να είναι αυτό.

Επίσης, ξεχωρίζουν δύο «τάπες». Προφανώς μια για τη πλήρωση βενζίνης και μία για την υποδοχή ρεύματος, οπότε γίνεται αντιληπτό πως η διάδοχος της 918 Spyder θα έχει plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης. Ωστόσο, οι εικόνες αυτές δεν ανήκουν σε καμία γνωστή Porsche και αποτελούν μόνο σχέδια από την πρωτότυπη 917 Living Legend.

Αυτά για τα σχέδια που τελικά δεν αφορούν σε μία νέα σούπερ Porsche. Η οποία όμως θα υπάρξει όπως έχει δηλώσει και ο CEO της Porsche. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό αφού το κορυφαίο μοντέλο των Γερμανών θα το δούμε το 2024-25. Και πιθανότατα μέχρι τότε η τεχνολογία των μπαταριών να έχει προχωρήσει τόσο πολύ που η διάδοχος της 918 Spyder να κινείται αθόρυβα και ηλεκτρικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!