NEA

Μία McLaren Speedtail τα βάζει με ένα F-35 [vid]

Ο Chris Harris φαίνεται πως ζήλεψε την δόξα του Clarkson και της παρέας του όταν είχαν βάλει μια Veyron απέναντι σε ένα Eurofighter (το σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου).

Στη νέα της εποχή και δίχως τους Hammond και May η ομάδα η ομάδα του Top Gear ξαναχτυπά με ένα εξίσου εντυπωσιακό βίντεο. Στο οποίο πρωταγωνιστεί η ταχύτερη McLaren όλων των εποχών, η Speedtail που φτάνει τα 403 χλμ./ώρα ξεπερνώντας ακόμη και το μύθο (τουλάχιστον σε επιδόσεις) της επικής F1.

Για πολλούς η McLaren F1 θεωρείται ως το πιο προηγμένο supercar που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Και στην εποχή των ηλεκτρικών η Speedtail δεν έχει προκαλέσει τον πάταγο που είχε κάνει η F1 την δεκαετία του 1990. Πάντως, δεν τα πήγε και άσχημα απέναντι στο F-35, το οποίο θα το δούμε κάποια στιγμή (όχι το F-35B του βίντεο που μπορεί να προσγειωθεί και κάθετα, αλλά το F-35A) και με τα σήματα της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Πηγή φωτογραφίας: efsyn.gr/

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!