NEA

Σχεδόν έτοιμο το νέο pick-up της Hyundai

Θα καταφέρει να πετύχει το αγροτικό της Hyundai εκεί που απέτυχε η X-Class της Mercedes;

Οι φήμες υπάρχουν εδώ και χρόνια αλλά όπως έχουμε δει τελευταία κυκλοφορούν και αρκετές φωτογραφίες (όπως αυτή με το με το «γυμνό» του αμάξωμα) που επιβεβαιώνουν πως το Santa Cruz, όπως θα ονομάζεται το pick-up της Hyundai οδεύει προς την παραγωγή.

Οι ψηφιακές φωτογραφίες προέρχονται από το kolesa.ru που συνήθως πέφτε πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα και στο μοντέλο παραγωγής. Έτσι το κορεατικό ημιφορτηγό αναμένεται να έχει ένα δυναμικό και σπορτίφ στιλ υιοθετώντας το από τα SUV στα οποία οι Αμερικανοί -και όχι μόνο- έχουν ιδιαίτερη προτίμηση.

Πιθανότατα η πρεμιέρα του Santa Cruz θα γίνει στην έκθεση του Λος Άντζελες και η έναρξη της παραγωγής στις αρχές του 2021. Ως πρώτη προτεραιότητα θα είναι η αγορά των ΗΠΑ με έναν βασικό τετρακύλινδρο βενζίνης των 2,5 λίτρων και έναν top V8 πετρελαίου στα 3,8 λίτρα. Για την Ευρώπη προφανώς θα δούμε μικρότερα diesel σύνολα στα 2.000 κ.εκ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!