NEA

To Nissan Rogue μας δείχνει πως θα είναι το νέο X-Trail

Το νέο X-Trail που θα παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά θα έχει μικρές αισθητικές διαφορές και άλλους κινητήρες από το Rogue.

Λογικό μιας και το Rogue προσφέρεται στην αμερικανική αγορά. Πάντως, το αμάξωμα αποσπά κολακευτικά σχόλια με την σύγχρονη σχεδίαση και την χαρακτηριστική μάσκα. Οι διαιρούμενοι προβολείς είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο γνώρισμα που θα δούμε και στο X-Trail, ενώ και το πίσω μέρος δείχνει όμορφο και δυναμικό.

Το νέο X-Trail θα έχει μικρές όπως είπαμε διαφορές από το Rogue και από πλευράς διαστάσεων θα είναι λίγο κοντύτερο και χαμηλότερο. Το εσωτερικό θα είναι σύγχρονο με μια ελεύθερη touch-screen και με ψηφιακό πίνακα στις πλουσιότερες εκδόσεις.

Οι προσθιοκίνητες εκδόσεις θα έχουν τρία προφίλ οδήγησης, ενώ οι τετρακίνητες και ένα πρόσθετο off-road. Το Rogue έχει έναν 2,5-λιτρο τετρακύλινδρο μοτέρ που δεν θα δούμε στο νέο X-Trail, το οποίο λογικά θα έχει μικρότερους σε κυβισμό turbo κινητήρες. Θα υπάρξει και μια υβριδική. Κάτι σημαντικό είναι πως δεν θα κατασκευάζεται στην Βρετανία αλλά στο Kyushu της Ιαπωνίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!