NEA

Η Suzuki απέκτησε το δικό της… RAV4!

Πίσω από το Across που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με τα σήματα της Suzuki υπάρχει τo Toyota RAV4.

Δεν είναι μυστικό πως η Suzuki εστιάζει στα μικρότερα SUV δίχως να έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο από το Vitara και πάνω. Κάτι που ίσχυε μέχρι πρότινος μιας και το Across θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της μάρκας βασισμένο στο RAV4 PHEV. Γιατί σε αυτό το μοντέλο; Επειδή προφανώς υπάρχει και το θέμα των ρύπων που θα είναι και ο λόγος που το Jimny θα σταματήσει να διατίθεται στην Ευρώπη.

Τώρα, το Suzuki Across έχει την ίδια διάταξη με το RAV4. Έτσι, υπάρχει ένας 2,5-λιτρος τετρακύλινδρος με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) με μια μπαταρία 18,1 kWh. Η συνδυασμένη ισχύς είναι στους 306 ίππους. Η ηλεκτροκίνηση αρκεί για 75 χιλιόμετρα (έως τα 180 χλμ./ώρα) και κάπως έτσι η εκπομπή CO2 διαμορφώνεται στα 22 γρ./χλμ.

Εν κατακλείδι το ερώτημα είναι τι απήχηση μπορεί να έχει το Suzuki Across PHEV στην Ευρώπη και πόσοι θα το προτιμήσουν αντί του Toyota RAV4 PHEV. Εσείς, τι λέτε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!