NEA

Tο ηλεκτρικό Audi Q4 E-Tron απέκτησε και έκδοση Sportback

Οι εκδόσεις παραγωγής και των δύο Q4 E-Tron θα παρουσιαστούν λίγο πριν το τέλος του έτους και οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή εντός του 2021.

Ακολουθώντας την σχεδιαστική οδό που χάραξε το E-Tron, η Audi παρουσίασε το κανονικό Q4 E-Tron και τώρα την κουπέ εκδοχή του. Η οποία χαρακτηρίζεται από την έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος της, το έντονο ανάγλυφο πάνω από τα φτερά αλλά και από την κλειστή μάσκα Singleframe. Στο διάκοσμο ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη των 12,3 ιντσών με ελαφρά κλίση προς τον οδηγό του συστήματος infotainment, ενώ ίδια είναι και η διαγώνιος του ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Βασισμένο στην πλατφόρμα ΜΕΒ το Sportback είναι μόλις εκατοστό μακρύτερο από το κανονικό Q4. Και εδώ σε κάθε άξονα υπάρχει ένα σύγχρονο ηλεκτρικό μοτέρ. Το πίσω ισχύος 150 kW είναι το βασικό για νορμάλ κίνηση ενώ όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες εμπλέκεται και το μπροστινό των 75 kW για τετρακίνηση.

Η συνολική ισχύς είναι στα 302 άλογα όταν η μπαταρία 82 kWh βάρους 510 κιλών εξασφαλίζει μια αυτονομία 450 χιλιομέτρων (WLTP). Αργότερα θα ακολουθήσουν και πισωκίνητες εκδόσεις με αυτονομία στα 600 χλμ. Το Q4 E-Tron Sportback υποστηρίζει ταχυφόρτιση έως 125 kW, χρειάζεται 6,3’’ για το 0-100 και η τελική περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!