ΑΓΩΝΕΣ

F1: Ανακοινώθηκαν δύο νέα Grand Prix στο καλεντάρι

Εν όψει του GP της Στυρίας (όπως λέγεται ο δεύτερος αγώνας στην Αυστρία) ανακοινώθηκαν δύο νέοι.

Με την ανακοίνωση των GP της Τοσκάνης και της Ρωσίας ο συνολικός αριθμός των Grand Prix ανεβαίνει στους 10 με στόχο τους 16. Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα της Monza που θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας στην Ιταλία, στις 13 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Mugello.

Στη συνέχεια θα υπάρξει μια μικρή ανάπαυλα και στις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει το Grand Prix στο Σότσι, εδώ με παρουσία θεατών! Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Οκτώβριο θα ακολουθήσουν τα GP στο Πορτιμάο (Πορτογαλία), στο Χόκενχαϊμ (Γερμανία) και στην Ίμολα (Ιταλία).

Από την στιγμή που το φινάλε θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι θα έχουμε σίγουρα 14 αγώνες και μάλλον θα πάμε για 16 με τον διπλό του Μπαχρέιν.

Τώρα, για τον αγώνα της Κυριακής (16:10) και γενικότερα για το GP Στυρίας η Ferrari έχει κατέβει με ένα νέο συνδυασμό από εμπρός πτέρυγες για να βελτιώσει την ταχύτητα της. Ταυτόχρονα οι φήμες λένε πως ο Vettel μάλλον θα επιστρέψει στην Red Bull αφού η Renault τελικά επέλεξε τον Fernando Alonso.  

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!