NEA

Σε ποιο νέο μοντέλο το καπό ανοίγει από μόνο του;

Αυξάνονται οι αναφορές για προβλήματα ποιότητας και αξιοπιστίας για τη νέα Corvette.

Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί από διάφορους ιδιοκτήτες της Corvette πολλά παράπονα. Όπως για μεγάλα διάκενα ανάμεσα στους αρμούς των πάνελ του αμαξώματος, για μη καλά βιδωμένο ταμπλό, για εισροή νερού στο χώρο του κινητήρα ή ακόμη και για διαρροή λαδιού από διπλόδισκο κιβώτιο όπως αναφέρεται στο corvetteforum.com.

Ένα νέο θέμα με έχει μάλιστα και δύο καταγγελίες στη NHTSA (κυβερνητική οργάνωση σχετικά με την ασφάλεια της κυκλοφορίας στους αυτοκινητόδρομους) είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις το καπό ανοίγει από μόνο του και δίχως καμία προειδοποίηση! Κάτι πολύ επικίνδυνο, ειδικά αν κάτι τέτοιο συμβεί σε υψηλές ταχύτητες.

Φυσικά η Chevrolet σε κάθε περίπτωση προχωρά σε δωρεάν επισκευή κάθε μεμονωμένου προβλήματος ή μέσω γενικότερης ανάκλησης. Πάντως, αυτά τα συμπτώματα κλονίζουν την εικόνα κάθε εταιρίας (όπως π.χ. και της Tesla) και θα λέγαμε πως για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται τα πολύ υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ που έχουν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι κατασκευαστές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!