NEA

Με το μοτέρ της Μ3 η Toyota Supra GRMN;

Η Supra πιθανότατα θα αποκτήσει μια νέα GRMN έκδοση που θα φτάνει τα 510 άλογα και θα έχει κάτω από το καπό της τον εξακύλινδρο εν σειρά της Μ3/Μ4.

Μάλιστα η ιαπωνική ιστοσελίδα bestcarweb.jp αναφέρει ως πηγή της τον επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης της Supra, Tetsuya Tada, και πως η BMW δεν ήταν και τόσο πρόθυμη να δώσει τον κινητήρα του Μ-Division. Και αυτό επειδή η Supra έχει επισκιάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την Z4 και όπως είναι λογικό στην GRMN έκδοση θα πάει πακέτο με το διπλόδισκο κιβώτιο DCT και προφανώς κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η Supra GRMN θα είναι ένα πολύ ειδικό αυτοκίνητο που θα περιοριστεί σε μόλις 200 μονάδες με συλλεκτική αξία. Θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη διετία και λίγο πριν η Supra ολοκληρώσει τον κύκλο παραγωγής της (περίπου το 2025). Από εκεί και πέρα πιθανότατα δεν θα υπάρξει συνέχεια, αν και με την απήχηση που έχει η νέα Supra δεν θα αποτελούσε έκπληξη ένα νέο μοντέλο. Με ή χωρίς την συνεργασία της BMW.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!