NEA

Η Tesla έρχεται Ελλάδα. Ε, και;

Μια αγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της Tesla βάζει φωτιά στο ελληνικό διαδίκτυο για την διάθεση των μοντέλων της στην Ελλάδα.

Η ηλεκτροκίνηση έχει πάρει για τα καλά μπροστά και στην χώρα μας και η Tesla προαναγγέλλει τον ερχομό της μέσω προφανώς κάποιου επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος Tesla Store. Εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία της Tesla για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για θέσεις Tesla Advisors στην Αθήνα με ποιοτικές υπηρεσίες πωλήσεων και παραδόσεων.

Ουσιαστικά το προσωπικό που θα επιλεχθεί θα στελεχώσει κάποιο σημείο πώλησης Tesla στην Αθήνα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το πότε θα ξεκινήσει η δραστηριότητα πωλήσεων Tesla στην χώρα μας.

Αλλά όσο πιο γρήγορα το κάνει τόσο το καλύτερο επειδή ο ανταγωνισμός από του χρόνου θα είναι πολύ έντονος, με προφανώς καλύτερα ποιοτικά στάνταρ στις περισσότερες περιπτώσεις και με πιο δελεαστικές τιμές πώλησης.

Το μικρότερο Tesla, το Model 3, στη Γερμανία ξεκινά από τις 42.900€ (με την σχετική επιδότηση, χωρίς αυτή η τιμή είναι πάνω από τις 50.000€).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!