NEA

Στους δρόμους το αυτοκίνητο της Sony; [vid]

Η Sony δημοσίευσε ένα περίεργο βίντεο για το Vision S υπονοώντας πως θα συνεχίσει την εξέλιξη του. Μάλιστα και με δοκιμές σε δημόσιους δρόμους!

Το Vision S είναι ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο το οποίο είχε παρουσιάσει η Sony στην αρχές του 2020 στην έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Las Vegas. Για το όλο πρότζεκτ η Sony συνεργάστηκε με άλλους κολοσσούς όπως οι Nvidia, Continental, ZF, Qualcomm και Bosch.

Μέχρι τώρα οι ιθύνοντες της Sony είχαν δηλώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας και πως το Vision S θα ήταν απλά η βάση για την μελέτη της αυτόνομης οδήγησης. Το οποίο μπορεί να έχει πάνω από 33 κάμερες και ραντάρ, αλλά είναι λειτουργικό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, 272 ίππους και 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τα 5 δευτερόλεπτα.

Τώρα, το βίντεο που ανέβασε στο YouTube η Sony πυροδοτεί αυτόματα διάφορα σενάρια πως η ιαπωνική εταιρία ίσως και να μπει στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Κάτι που θα ήθελε πολύ η Yamaha. Πάντως, αφού τα κατάφερε από το μηδέν η Tesla γιατί να μην το επιχειρήσει και ένα τεράστιο brand όπως η Sony;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!