ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Audi προκαλεί θύελλα αντιδράσεων με τη νέα της διαφήμιση

Η διαφήμιση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά από καταγγελίες πως η φωτογραφία με το κοριτσάκι είναι προκλητική και πως αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ανάμεσα σε αυτά που προκαλούν φρίκη και οργή έχει να κάνει με ότι σχετίζεται με παιδιά και σεξ. Για αυτό το λόγο η νέα διαφήμιση της Audi μάλλον θα κατέβει από το διαδίκτυο, αφού πολλοί την βρίσκουν εντελώς άκυρη.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία της διαφήμισης της Audi ένα κοριτσάκι κάθεται στο μπροστινό μέρος ενός RS4 Avant φορώντας ένα φορεματάκι, τζιν μπουφάν και γυαλιά ηλίου.

To μήνυμα του tweet είναι “Lets your heart beat faster – in every aspect.” Αλλά το κάπως «μεγαλίστικο» στιλ σε συνδυασμό με τον τρόπο που κρατά μια ημί-ξεφλουδισμένη μπανάνα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Από την άλλη, υπάρχει και μια άποψη πως η Audi προμοτάρει την γρήγορη οδήγηση εκμεταλλευόμενη ένα παιδί με άσεμνο τρόπο. Η Audi απάντησε με το παρακάτω tweet. Sorry Audi, αλλά υπήρχαν και άλλοι τρόποι για να διαφημίσει κανείς ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Εσείς τι λέτε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.