ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο «Ιππότης της Ασφάλτου» σε ταινία!

Η ταινία θα παιχτεί στη μεγάλη οθόνη μέσα στο επόμενο έτος και θα την σκηνοθετήσει ο James Wan που μεταξύ άλλων είχε δημιουργήσει την ταινία «Aquaman».

Εκτός από σκηνοθέτης ο Wan θα είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Michael Clear (MacGyver), ενώ ο Judson Scott (Blade) θα είναι υπεύθυνος για την εκτελεστική παραγωγή. Το σενάριο θα γράψει ο TJ Fixman (Ratchet & Clank), σύμφωνα με το Variety.

Το πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς «O Ιππότης της Ασφάλτου» ή «Knight Rider» είχε προβληθεί το 1982 και μετά από τέσσερις σεζόν και 90 επεισόδια ολοκληρώθηκε. Πρωταγωνιστούσε ο David Hasselholf και μια Pontiac Firebird Trans Am ως ΚΙΤΤ (Knight Industries Two Thousand) που υποτίθεται πως είχε τεχνητή νοημοσύνη και μεταμοντέρνες τεχνολογίες.

Η πρωτότυπη σειρά ήταν μια τεράστια επιτυχία την δεκαετία του 1980 και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία. Αργότερα ακολούθησαν τρία όχι και τόσο πετυχημένα sequels: τα Code of Vengeance (1985–1986, Team Knight Rider (1997–1998) και Knight Rider (2008–2009).

Την ταινία θα αναλάβει η Spyglass Media Group και θα βασίζεται στην αρχέτυπη του NBC. Αξιοσημείωτο είναι ποως ο Wan έχει σκηνοθετήσει και το έβδομο Fast and Furious. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον τύπο του αυτοκινήτου που θα πρωταγωνιστήσει, ενώ ίσως να υπάρχει και μια μικρή συμμετοχή του Michael Knight, έτσι για την τιμή των όπλων…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!