NEA

Η Hyundai ανακοινώνει την Ioniq ως το νέο σήμα για τα ηλεκτρικά της μοντέλα

Η κορεατική εταιρία χτίζει μια νέα γκάμα αφού μετά την Genesis με τα premium ανακοινώνει και την Ioniq για τα ηλεκτρικά της.

Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε σε μια εκδήλωση στο London Eye, όπου ανακοινώθηκαν και επίσημα τρία νέα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα: τα Ioniq 5, Ioniq 6 και Ioniq 7.

Το Ioniq 5 θα είναι ένα μεσαίο crossover που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021. Σχεδιαστικά θα πατήσει στο Hyundai 45 Concept που παρουσιάστηκε στην τελευταία έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το Ioniq 6 θα είναι μια λιμουζίνα που θα ακολουθήσει το 2022 και θα βασιστεί σχεδιαστικά στο φουτουριστικό Prophecy Concept. Δύο χρόνια αργότερα θα λανσαριστεί και ένα μεγαλύτερο, το Ioniq 7, που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της γκάμας.

Τα Ioniq θα έχουν μια έξυπνη διαμόρφωση του εσωτερικού τους με πολλαπλώς ρυθμιζόμενα καθίσματα, διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και πρακτικά στοιχεία. Μια νέα μεταβλητή πλατφόρμα, η Electric Global Modular Platform (E-GMP), θα είναι η θεμέλια λίθος για όλα τα ηλεκτρικά Ioniq (εννοείται και για τα Kia).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!