NEA

Έχει νόημα μία BMW M3 σε station wagon;

Προφανώς στο Μόναχο έχουν κάνει τις έρευνες τους και ίσως να υπάρχει ένα κοινό που θα ήθελε μια εναλλακτική του Audi RS4.

Οι φήμες ήθελαν το συγκεκριμένο μοντέλο να εμφανίζεται μετά το 2023, όμως η δημοσίευση της εικόνας που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Instagram της BMW δείχνει ότι μάλλον θα έρθει αρκετά νωρίτερα. Στην σκοτεινή εικόνα διακρίνεται το πίσω μέρος και συγκεκριμένα ο διαχύτης με τις διπλές απολήξεις.

Υπενθυμίζεται πως η BMW M3 Sedan θα προσφέρεται στην Pure (με 460 άλογα, μηχανικό 6άρι κιβώτιο, κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς), στην κανονική έκδοση με τα 480 άλογα και την M3 Competition με τα 510 (εδώ στάνταρ η «πισωκίνητη» τετρακίνηση και το αυτόματο 8άρι).

Πιθανότατα η M3 Touring να διατίθεται στη νορμάλ με τα 480, κάτι που θα μάθουμε το Σεπτέμβριο με την επίσημη παρουσίαση των νέων M3/ M4.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!