NEA

Κλασικές ηλεκτρικές Rolls-Royce από 350.000 στερλίνες

Η βρετανική φίρμα έχει ανακοινώσει καιρό τώρα πως κάποια στιγμή όλα της τα αυτοκίνητα θα είναι ηλεκτρικά.

Μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή η βρετανική εταιρία μετατροπών αμαξωμάτων Lunaz (μια start-up με έμπειρους μηχανικούς από Aston Martin, Ferrari, McLaren, Renault F1 κ.α.) ανακοίνωσε πως ανάμεσα στα κλασικά αυτοκίνητα που θα επαναφέρει ως ηλεκτρικά θα περιλαμβάνεται τόσο η Phantom V όσο και η Silver Cloud.

H παραγωγή θα περιοριστεί σε 30 μονάδες και το πρώτο που βλέπετε είναι μια Rolls-Royce Phantom V του 1963 που αντί για κινητήρα καύσης έχει ένα ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης με μπαταρία 120 kWh και αυτονομία στα 480 χιλιόμετρα.

H τιμή της ηλεκτρικής Phantom είναι στις 500.000 λίρες, αλλά για όσους θέλουν κάτι πιο… οικονομικό υπάρχει η Silver Cloud με την μικρότερη μπαταρία των 80 kWh και τιμή στις 350.000 λίρες. Εννοείται πως η κατασκευή είναι χειροποίητη και αυθεντική με αψεγάδιαστα υλικά και όλες τις νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, αλλά και παραδοσιακών πρακτικών λύσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!