ΑΓΩΝΕΣ

H Williams F1 πωλήθηκε στην αμερικανική εταιρία Dorilton Capital

Μετά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα η ομάδα της Williams εξαγοράσθηκε από την ιδιωτική εταιρία Dorilton Capital.

H βρετανική ομάδα που ίδρυσε το 1977 ο Sir Frank Williams (μαζί με τον Patrick Head) είναι μια από τις πιο πετυχημένες στην Formula 1 έχοντας σημειώσει 114 νίκες, με 9 τίτλους κατασκευαστών και 7 πρωταθλήματα οδηγών. Η Dorilton είναι μια αμερικανική εταιρία επενδύσεων που ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στον χώρο του ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού, του μηχανολογικού και του κατασκευαστικού τομέα.

Μιλώντας μετά τη συμφωνία με την Dorilton, η αναπληρώτρια διευθύντρια της ομάδας Claire Williams είπε: «Θέλαμε να βρούμε έναν συνεργάτη που να μοιράζεται το ίδιο πάθος και τις ίδιες αξίες και που να αναγνώριζε τις δυνατότητες της ομάδας και που να μπορούσε να ξεκλειδώσει τη δύναμή της. Στη Dorilton ξέρουμε ότι βρήκαμε ακριβώς αυτά. Άνθρωποι που κατανοούν το άθλημα και τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένοι. Άτομα που σέβονται την κληρονομιά της ομάδας και θα κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι θα πετύχει στο μέλλον».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!