NEA

Ζεματάει το Toyota GR Yaris Cross

Η παραγωγή του Yaris Cross στην Ιαπωνία έχει ξεκινήσει, ενώ στην Ευρώπη θα πραγματοποιείται στο Valenciennes της Γαλλίας με το εμπορικό λανσάρισμα να ξεκινά στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Εν αναμονή του εμπορικού λανσαρίσματος του νέου Yaris και στην ελληνική αγορά, το επόμενο σημαντικό μοντέλο είναι το Yaris Cross. To οποίο ξεκινά να κυκλοφορεί στην Ιαπωνία όπου πρόσφατα η Gazoo Racing ανακοίνωσε ένα «επιδερμικό» πακέτο αναβάθμισης.

Αυτόματα φούντωσαν τα σενάρια για μια GR έκδοση με τον 1.600άρη των 264 ίππων από το GR Yaris και την τετρακίνητη μετάδοση με το manual κιβώτιο. Μαζί με τις φήμες η KDesginAG έδειξε τα γρήγορα ανακλαστικά της και δημιούργησε όμορφα μερικά όμορφα renderings. Τα οποία ευχόμαστε να γίνουν πραγματικότητα, αν και ένα GR Yaris Cross στην Ελλάδα κοστίζει από 42.670€. Πόσω μάλλον ένα GR Yaris Cross…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!