ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

To Toyota Mirai είναι το νέο αυτοκίνητο του Πάπα!

Επειδή ακόμη και ο Πάπας πρέπει να σκέπτεται και να κινείται οικολογικά αποφάσισε το νέο Popemobile να είναι ένα που κινείται με υδρογόνο!

Η Toyota παραχώρησε στο Βατικανό ένα ειδικά διαμορφωμένο Toyota Mirai ώστε να εξυπηρετούνται οι μετακινήσεις του Πάπα Φραγκίσκου υπερκαλύπτοντας τις ανησυχίες του για την κλιματική αλλαγή.

Όπως μπορείτε να δείτε το Mirai (που δεν το λες και το ομορφότερο αυτοκίνητο στον κόσμο) έχει μεταποιηθεί από τη μέση και πίσω ώστε ο Πάπας να κάθεται σε ένα αναπαυτικό κάθισμα ή να μπορεί να σηκώνεται όρθιος για να χαιρετά τους πιστούς. Με βροχή ή ήλιο χάρη στο ειδικό σκέπαστρο.

Το Toyota Mirai είναι το πρώτο ευρείας παραγωγής fuel cell μοντέλο που ουσιαστικά καταναλώνει το υδρογόνο στις κυψέλες του παρέχοντας ενέργεια σε ένα ηλεκτρικό μοτέρ 154 ίππων για πάνω από 500 χιλιόμετρα.

Τι θα επικρατήσει στο μέλλον; Οι μπαταρίες ή το υδρογόνο; [blog]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!