NEA

To Mitsubishi Eclipse απέκτησε και PHEV έκδοση

Η facelift εκδοχή του Eclipse απέκτησε και μια plug-in έκδοση βάζοντας ακόμη πιο βαθιά την ιαπωνική εταιρία στην εποχή του εξηλεκτρισμού.

Για την ακρίβεια τo plug-in σύστημα πρόωσης προέρχεται από το ιδιαίτερα δημοφιλές Outlander PHEV, ενώ στην γκάμα θα παραμείνει και η έκδοση με τον turbo στα 1.500 κ.εκ. που έχει αναβαθμιστεί με μεγαλύτερο στροβιλοσυμπιεστή για μείωση της χρονικής υστέρησης.

Σχεδιαστικά, η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στο μπροστινό μέρος και στο πρότυπο Dynamic Shield, όπως το ονομάζει η Mitsubishi. To πίσω μέρος έχει επίσης ανασχεδιαστεί με μεγαλύτερο παρμπρίζ. Στο εσωτερικό υπάρχει μία νέα οθόνη 8 ιντσών που πλέον έχει δύο βασικούς διακόπτες και έχει καταργηθεί το μάλλον άβολο touchpad στην κονσόλα.

Εδώ να πούμε πως στην επίσημη ανακοίνωση της Mitsubishi αναφέρεται η διάθεση του ανανεωμένου Eclipse στις αγορές της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και των ΗΠΑ (εξαιρείται η έκδοση PHEV). Σε κανένα σημείο δε γίνεται αναφορά για την Ευρώπη, κάτι που προφανώς δεν την αφορά μιας και η νέα προϊόντική στρατηγική της Mitsubishi θα περιοριστεί σε συγκεκριμένες αγορές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!