NEA

Πρώτες εικόνες από το νέο Ford EcoSport Active

Το μικρότερο SUV της Ford είχε λανσαριστεί το 2012 και πριν από τρία χρόνια είχε περάσει από μια ριζική αναβάθμιση.

Σύντομα θα αποκτήσει και μια νέα έκδοση που θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές Νοεμβρίου. Πρόκειται για το EcoSport Active με την πιο έντονη περιπετειώδη εμφάνιση που τονίζεται από τους νέας σχεδίασης τροχούς, τα μαύρα πλαστικά περιμετρικά, το νέο πίσω προφυλακτήρα, τις προστατευτικές ποδιές, τα φιμέ πίσω παράθυρα, την διχρωμία του αμαξώματος κ.α.

Ο εξοπλισμός αναμένεται ιδιαίτερα πλούσιος με όλα τα σύγχρονα συστήματα που προσφέρει η Ford στα αντίστοιχα μικρά μοντέλα της. Στο εσωτερικό υπάρχει αναβαθμισμένος διάκοσμος με το έμβλημα Active σε αρκετά σημεία, μεταξύ των οποίων και στα εμπρός καθίσματα. To EcoSport Active θα πλαισιώσει τις Active εκδόσεις των Fiesta, Focus και θα τοποθετείται κάτω από το Puma ως μια εναλλακτική πρόταση.

Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά αναμένονται κάποιες βελτιώσεις στην ανάρτηση και στα δυναμικά χαρακτηριστικά. Λογικά η νέα έκδοση EcoSport Active θα κινείται από τον 1.000άρη Ecoboost των 125 ίππων, ενώ ενδεχομένως να καταργηθεί ο 1.500άρης ντίζελ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button