NEA

Ανανέωση για το Nissan Navara με νέα έκδοση Pro-4X

Το δημοφιλές pickup ανανεώθηκε στα σημεία και παράλληλα απέκτησε μια νέα κορυφαία έκδοση Pro-4X.

Εξωτερικά το ανανεωμένο Navara απέκτησε νέα μάσκα με επίσης επανασχεδιασμένους προβολείς, ενώ νέα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, όπως και η πόρτα της καρότσας. Σύμφωνα με την εταιρία, από το παρμπρίζ και εμπρός όλα τα τμήματα του αμαξώματος είναι καινούργια, ενώ υπάρχουν πολλές σημειακές αλλαγές στο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, μεταξύ των οποίων ένα νέο τιμόνι καθώς και ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με επαυξημένες λειτουργίες. Εξίσου σημαντική είναι η αναβάθμιση στο σύνολο των συστημάτων για την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού τα οποία προέρχονται από τα επιβατικά της εταιρίας.

Μεταξύ αυτών των συστημάτων περιλαμβάνεται το Intelligent Around View Monitor, το οποίο χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες ώστε να έχει ο οδηγός μία καλύτερη εικόνα για την θέση του αυτοκινήτου, ιδίως στο παρκάρισμα. Στην επιλογή τετρακίνησης, το σύστημα αυτό έχει επίσης και λειτουργία off-road που ελέγχει περιμετρικά το χώρο για εμπόδια σε χαμηλές ταχύτητες.

Η Nissan έχει ενισχύσει έναν τον πίσω άξονα αυξάνοντας το ωφέλιμο φορτίο. Επίσης, έχει αυξήσει την χωρητικότητα της καρότσας, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένο σκαλοπάτι στον πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, μεταξύ των οποίων ένα νέο τιμόνι καθώς και ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με επαυξημένες λειτουργίες.

Ενδιαφέρον έχει η νέα top έκδοση Pro-4X με το νέο τονισμένο πακέτο εξοπλισμού με περισσότερο τονισμένα τα off-road στοιχεία για πιο περιπετειώδεις τύπους αγοραστών.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές στον τετρακύλινδρο turbo-diesel των 2,3 λίτρων που συνεχίζει να αποδίδει 190 άλογα και 450 Nm ροπής. Την μεταφορά της κίνησης έχει ένα εξατάχυτο μηχανικό ή επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στα δυναμικά χαρακτηριστικά η Nissan έχει βελτιώσει την ανάρτηση για μείωση των κραδασμών και βελτίωση της ηχομόνωσης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!