NEA

Νέα φουλ υβριδική έκδοση για το Ford Kuga

H Ford ανακοίνωσε μια νέα υβριδική έκδοση που τοποθετείται κάτω από αυτή που μπαίνει και στην πρίζα.

Στο λανσάρισμα του νέου Kuga η Ford είχε παρουσιάσει την σχετική plug-in hybrid έκδοση. Τώρα, η Ford ανακοινώνει μια απλή αλλά πλήρως υβριδική έκδοση που συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων σε κύκλο Atkinson με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που συνεργάζεται με μια υγρόψυκτη μπαταρία 1,1 kWh (με 60 στοιχεία). Η συνδυασμένη ισχύς είναι στα 190 άλογα με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 9,1 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με την Ford η λειτουργία του υβριδικού Kuga είναι τόσο αποδοτική όσο ενός diesel με την αυτονομία να φτάνει τα 1.000 χιλιόμετρα. Η οποία είναι κατά 30% μεγαλύτερη από του Kuga PHEV. H μέση εργοστασιακή WLTP κατανάλωση είναι στα 5,4 λίτρα/100 χλμ. με εκπομπή CO2 στα 125 γρ./χλμ. και με το ρεζερβουάρ καυσίμου να έχει χωρητικότητα 54 λίτρα. Το Kuga Hybrid θα κατασκευάζεται στην Βαλένθια της Ισπανίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!