NEA

Jeep Wrangler Rubicon 392 με καρδιά και επιδόσεις supercar!

To Wrangler Rubicon 392 έχει κάτω από το καπό του έναν V8 χωρητικότητας 6,4 λίτρων που αποδίδει 470 άλογα δίνοντας ένα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα!

Η έκδοση Rubicon συνδυάζει δύο icon στοιχεία της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας: έναν Hemi V8 που για πρώτη φορά στα 34 χρόνια πορείας του μοντέλου μπαίνει σε ένα Wrangler. Μάλιστα, αυτή η ειδική έκδοση, που θα προσφέρεται μόνο στο τετράπορτο, σηματοδοτείται από τον αριθμό 392 που αντιστοιχεί στην χωρητικότητα του ατμοσφαιρικού μοτέρ σε ίντσες.

Την ισχύ των 470 ίππων στους τέσσερις τροχούς αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο με 8 σχέσεις με την Jeep να τονίζει πως τα πρώτα 400 μέτρα από στάση καλύπτονται σε 13 δευτερόλεπτα. H τετρακίνηση Select-Track πιο κοντή κλιμάκωση με τέσσερις επιλογές (WD Auto, 4WD High, Neutral, 4WD Low). Το σύνολο ολοκληρώνουν τα στιβαρά μηχανικά μέρη στην ανάρτηση, με του άξονες Dana 44, τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα διαφορικά και την επίσης ηλεκτρονικά ελεγχόμενη σύνδεση και αποσύνδεση της αντιστρεπτικής ράβδου.

Το σπέσιαλ Rubicon βρίσκεται επιπλέον 5 εκατοστά ψηλότερα από το έδαφος, ενώ το υδάτινο πέρασμα φτάνει τα 83 εκατοστά με την συνδρομή του ειδικού συστήματος Hydro-Guide που αναρροφά το νερό γύρω από το κινητήρα με ρυθμό 50 λίτρων/λεπτό.

Τα εντυπωσιακά μηχανικά μέρη του Jeep Wrangler Rubicon 392, συνδυάζονται με την εξίσου εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, αλλά και το πολυτελές εσωτερικό. Πιστό στην παράδοση που θέλει τα Jeep Wrangler να φέρνουν σε άμεση επαφή τον οδηγό και τους επιβάτες με την φύση, το Rubicon 392 είναι διαθέσιμο με αφαιρούμενη οροφή, αφαιρούμενες πόρτες και αναδιπλούμενο παρμπρίζ.   

Αυτά για ένα Jeep που όχι μόνο απευθύνεται σε διαφορετικές από της Ευρώπης αγορές, αλλά και σε διαφορετικές ηπείρους. 

https://www.youtube.com/watch?v=btXXI3NdFa0

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!