NEA

Η ομάδα «Δράση» της ΕΛ.ΑΣ. ενισχύεται με 100 μοτοσικλέτες Honda GTR150 Supra

Ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, και συγκεκριμένα η ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης «ΔΡΑΣΗ», ενισχύθηκε με 100 Honda GTR150 Supra.

Η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» αποτελεί την δίκυκλη ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας αναλαμβάνοντας βαριές επιχειρήσεις σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Το Supra GTR150 είναι το καταλληλότερο εργαλείο που θα μπορούσε να έχει για αυτόν τον σκοπό η  Ελληνική Αστυνομία καθώς είναι το ισχυρότερο «παπί» που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Honda. Διαθέτοντας «καρδιά» μοτοσυκλέτας, έχει εκπληκτική ευελιξία στην κίνηση της πόλης και εξαιρετική ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρίσκεται κοντά στην Ελληνική Αστυνομία και εύχεται καλή επιτυχία στο σημαντικό και απαιτητικό έργο της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!