NEA

H Mercedes-AMG GT Black Series πάτησε κάτω την Lamborghini Aventador SVJ [vid]

Το AMG GT Blacκ Series είναι πλέον το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στο Nurburgring με οδηγό τον Maro Engel από το πρωτάθλημα GT3.

H AMG GT Blacκ Series έκανε χρόνο 6:43,616 και ξεπέρασε την Aventador SVJ που είχε γράψει μια επίδοση στα 6:44,97 τον Ιούλιο του 2018. Αυτόματα, το γερμανικό supercar αναδεικνύεται ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής. Το οποίο κατάφερε να κατεβάσει το προηγούμενο ρεκόρ για περίπου 1,3 δευτερόλεπτα, με την βοήθεια και της ειδικής ρύθμισης του αεροδυναμικού του πακέτου, καθώς και με μία ελαφρώς διαφορετική γεωμετρία της ανάρτησης.

Συγκεριμένα, υπάρχουν 3 μοίρες αρνητικού κάμπερ, η εμπρός ανάρτηση είχε χαμηλώσει κατά 5 χλστ. και η πίσω κατά 3, η πίσω αεροτομή στη μεσαία θέση της με το μπροστινό splitter στη Race, το traction control στις θέσεις 6 και 7 (από τις συνολικά 9). Επίσης, το υπήρχε το πακέτο Track με κλωβό ασφαλείας, λάστιχα Michelin Pilot Sport Cup 2 R MO και κεραμικά δισκόφρενα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως ο Engel γύρισε τα 20,6 χιλιόμετρα (δίχως την ευθεία στο σημείο Τ13) της Πράσινης Κόλασης σαν τον άνεμο. Μέχρι να φυσήξει πιο δυνατά κάποιο άλλο νέο ρεκόρ… Τέλος, να πούμε πως υπάρχει και μία δεύτερη επίδοση στα 6:48,047 για την πίστα μαζί με την ευθεία στο T13 και με συνολικό μήκος στα 20,832 χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!