ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρομακτικό ατύχημα με αυτοκίνητο να πέφτει από γέφυρα [vid]

Κάπου στην Κίνα συνέβη ένα ακόμη απίστευτο ατύχημα το οποίο ξεκίνησε από μια Porsche που έκανε στην άκρη της γέφυρας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο οδηγός μιας Porsche έχει σταματήσει στην άκρη μιας γέφυρας αλλά όχι σε ασφαλές σημείο. Κοιτάζει κάτω από την Cayenne σαν να έχει φύγει κάτι. Από πίσω ακολουθεί ένα μαύρο φορτηγό που ξακρίζει σα να θέλει να αποφύγει κάτι στο οδόστρωμα, ένα μαύρο κομμάτι που προφανώς έχει αποκολληθεί από την Porsche.

Εκείνη την στιγμή περνά ένα λευκό φορτηγό που περνά πάνω από αυτό το μαύρο αντικείμενο που πιθανότατα σήκωσε το πίσω τροχό. Στη συνέχει το λευκό φορτηγό προκαλεί ένα χαμό πέφτοντας πάνω σε ένα μαύρο σεντάν που περνά ξυστά από την Porsche και τελικά πέφτει από την γέφυρα.

Τα κινεζικά τοπικά μέσα αναφέρουν πως παρά τον χαμό δεν υπήρξαν θύματα και πως οι πέντε επιβάτες στο μαύρο σεντάν σώθηκαν με βαριούς τραυματισμούς. Κάτι που είναι απίθανο, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ. Ωστόσο, έχει διαρρεύσει πως το μαύρο αντικείμενο ήταν ένας ελαττωματικός σύνδεσμος από την γέφυρα. Στον οποίο πιθανότατα είχε χτυπήσει νωρίτερα η Porsche και προφανώς οι τοπικές αρχές, θέλουν να το κουκουλώσουν. Απίστευτα πράγματα, σε μια απίστευτη χώρα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!