ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Ξεκλειδώνει» το Android Auto και στην Ελλάδα

Στη νέα αναβάθμιση της Google για τις 36 χώρες σχετικά με το λανσάρισμα του Android Auto για την Ελλάδα και για την Κύπρο.

Πολύ σύντομα το Android Auto θα «τρέχει» και στην χώρα μας διευρύνοντας την συνδεσιμότητα με τα σύγχρονα αυτοκίνητα με πλήρη συμβατότητα όλων των εφαρμογών, υποστήριξη φωνητικών εντολών κ.α. Όσα smartphone διαθέτουν την έκδοση Android 10 και μετά μπορούν να συνδέονται απευθείας και ενσύρματα με την θύρα USB του αυτοκινήτου έχοντας διαθέσιμες όλες τις λειτουργίες και υπηρεσίες.

Αξιοσημείωτο είναι πως από την έκδοση Android 11 και μετά η Google θα υποστηρίζει την ασύρματη σύνδεση με την προϋπόθεση πως το σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου υποστηρίζει το Wi-Fi συχνότητας 5 GHz. Οι χρήστες με παλιότερες εκδόσεις Android θα πρέπει να κατεβάσουν το app του Android Auto, να το εγκαταστήσουν στο κινητό τους και να συνδεθούν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!