ΑΓΩΝΕΣ

Επιστρέφει ο Lewis Hamilton για τον επίλογο της σεζόν!

Μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό ο Lewis Hamilton είναι έτοιμος να κλείσει αγωνιζόμενος μια ακόμη πετυχημένη σεζόν.

Θα ήταν κρίμα για τον επτά φορές πρωταθλητή να μην κλείσει αυτή την αγωνιστική περίοδο πίσω από το τιμόνι. Έτσι, η ομάδα του και ο ίδιος ανακοίνωσαν επίσημα την επιστροφή του στην ενεργό δράση αυτό το Σαββατοκύριακο για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο Άμπου Ντάμπι.

Ο πρωταθλητής ήδη έχει υποβληθεί σε απανωτά τεστ τις τελευταίες ημέρες τα οποία είναι όλα αρνητικά. Τα τεστ αυτά έγιναν στο Μπαχρέιν από όπου πήρε το ελευθέρας να ταξιδέψει τελικά στο Άμπου Ντάμπι. Πλέον και με τα νέα τεστ που έχει ήδη κάνει έχει βγει από την καραντίνα, και έχει πάρει την έγκριση της FIA να επιστρέψει στο τιμόνι της Mercedes.

Έτσι, ο Russell θα πρέπει να επιστρέψει στην Williams και στα χαμηλά, αλλά αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Όσο για τον Mercedes να πούμε πως φέτος έχει επικρατήσει στα 13 από τα 16 Grand Prix που έχουν γίνει έως τώρα εκ των οποίων τα 11 είναι με νίκες του Hamilton. Για να δούμε τι θα γίνει την Κυριακή (15:10) στο Άμπου Ντάμπι.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!