ΑΓΩΝΕΣ

Έτοιμη να πετάξει η νέα Porsche 911 GT3 Cup [vid]

Με την τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος νέα GT3 Cup μοιάζει σα να θέλει να πετάξει. Μόνο για τις πίστες και τους αγώνες.

Η Porsche έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους αγώνες και ειδικότερα στο πεδίο δράσης της GT3 Cup από το 1990. Έχει κατασκευάσει μέχρι τώρα 4.251 αγωνιστικές GT3 και στόχος με την τωρινή γενιά της 992 είναι να ξεπεράσει το ορόσημο των 5.000. Και γιατί όχι αφού το εξαιρετικό αγωνιστικό είναι το αγαπημένο πολλών αγωνιζόμενων σε διάφορα πρωταθλήματα και πίστες σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στο νέο την κίνηση έχει ένας ατμοσφαιρικός boxer εξακύλινδρος των 4,0 λίτρων που έχει ξηρό κάρτερ και αποδίδει 510 ίππους στις 8.400 σ.α.λ. και 470 Nm στις 6.170 σ.α.λ.. Ο κόφτης είναι στις 8.750 με την ισχύ να περνά στους πίσω τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου με 6 σχέσεις και ενισχυμένο τριπλό δίσκο συμπλέκτη. Για όλα τα υπόλοιπα, το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα. Μην ξεχάσετε να βάλετε ήχο!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!