NEA

Έχεις Bitcoin; Τώρα αγοράζεις και Tesla!

Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο επικεφαλής της Tesla Inc, Elon Musk σημειώνοντας ότι αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη και εκτός των ΗΠΑ.

«Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα Tesla με Bitcoin», έγραψε στο Twitter την Τετάρτη. «Το Bitcoin που καταβάλλεται στην Tesla θα διατηρηθεί ως Bitcoin και δεν θα μετατραπεί σε νόμισμα». Τον περασμένο μήνα, η Tesla αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει Bitcoin ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και σύντομα θα το αποδεχόταν ως μέθοδο πληρωμής για αυτοκίνητα.

Να υπενθυμίσουμε ότι  Musk προωθούσε τα κρυπτονομίσματα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, επικρίνοντας τον περασμένο μήνα τα συμβατικά μετρητά.  Μετά την επένδυση της Tesla σε Bitcoin, αρκετές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Uber Technologies Inc και Twitter Inc, είχαν μοιραστεί τις απόψεις του και το εν λόγω κρυπτονόμισμα.

Στον αντίποδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Uber, Dara Khosrowshahi “απέρριψε γρήγορα” την ιδέα της επένδυσης σε Bitcoin. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η Uber θα μπορούσε ενδεχομένως να αποδεχθεί το κρυπτογράφηση ως πληρωμή.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!