NEA

Έτοιμο το Skoda Kodiaq για την πρώτη του ανανέωση

Το μεγαλύτερο SUV της Skoda έχει περάσει το μέσο της πορείας του και μετά από μία πετυχημένη εμφάνιση θα περάσει το πρώτο του facelift.

Το Kodiaq κυκλοφορεί από το 2016 και ειδικά στα πρώτα χρόνια της διάθεσής του αποτελούσε μία από τις πιο συμφέρουσες επιλογές στα μεγάλα SUV. Κάτι που θα συνεχιστεί με νέα προοπτική που θα δοθεί στο τσέχικο μοντέλο μετά το σχετικό facelift.

Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Skoda μπορούμε να υποθέσουμε πως θα υπάρχουν επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες, μια πιο κάθετη μάσκα, νέα LED ημέρας, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, το όνομα της μάρκας ολογράφως στην πίσω πόρτα κ.α.

Σημαντικά θα είναι και η αναβάθμιση στο εσωτερικό όπου λογικά θα δούμε μια νέα οθόνη αφής και νέο σύστημα πολυμέσων με διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων στην περίπτωση που υιοθετηθεί το ταμπλό του Scala ή του Karoq, ενώ θα υπάρχει βελτίωση στα υλικά και τον διάκοσμο γενικότερα.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων αναμένεται να μην υπάρχουν αλλαγές και να συνεχίσει τόσο ο 1.5 TSI με τους 150 ίππους όσο και οι δίλιτροι πετρελαίου TDI στη νέα τους γενιά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!