NEA

To Nissan Patrol Nismo έχει 434… αραβικά άλογα!

Ένα από τα πιο γνωστά και ικανά 4×4 της αγοράς αποκτά Nismo έκδοση που προορίζεται για τις αγορές της Μέσης Ανατολής και ειδικότερα για τα Εμιράτα.

Για αυτό ακριβώς το λόγο το Patrol Nismo παρουσιάστηκε στην έκθεση Expo 2020 στο Ντουμπάι έχοντας μια ανάλογα εμφατική εμφάνιση με το σχετικό body-kit ισχύος, με μεγάλες εισαγωγές και αεροδυναμικά βοηθήματα. Το όλο πακέτο τονίζεται από διάφορα καλούδια, όπως είναι οι σπορ απολήξεις, οι 22άρες ζάντες με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων κ.α.

Το Patrol Nismo συμπέφτει με τα 70 χρόνια του πασίγνωστου 4×4 και για αυτό έχει ανάλογα πλούσιο διάκοσμο με περίσσεια αλκαντάρας και κάρμπον επενδύσεων. Επίσης, υπάρχουν σπορ καθίσματα και πίνακας οργάνων, καθώς και άλλες εορταστικές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν την καμπίνα.

Από εκεί και πέρα ο ατμοσφαιρικός V8 των 5,6 λίτρων αποδίδει 435 ίππους και 560 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τετρακίνητες ικανότητες και τις επιδόσεις, προφανώς το Patrol Nismo είναι ότι πρέπει για να κινείται κανείς στους αμμόλοφους και την φλαταδούρα των Εμιράτων…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!