NEA

Μπορεί το Kia EV6 GT να προσπεράσει μια McLaren 570s; [video]

Όπως θα δείτε στο βίντεο μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει το βρετανικό supercar, αλλά τα έριξε ακόμη και σε μια Porsche!

Πρόσφατα η Kia παρουσίασε το πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό EV6 GT που αποδίδει 585 άλογα, είναι τετρακίνητο με 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τα 3,5 δευτερόλεπτα με τελική στα 260 χλμ./ώρα. Και στην διάρκεια της παρουσίασης υπήρξε ένα όμορφο σημείο όπου το κορεατικό EV τα βάζει με πέντε μοντέλα υψηλών επιδόσεων (πιθανότατα για το αγαπημένο των Αμερικανών «τετρακοσάρι»).

Όπως θα δείτε παρακάτω αυτά είναι τα Lamborghini Urus, Mercedes-AMG GT, Porsche 911 Targa 4, Ferrari California T και μία McLaren 570s. Στην εκκίνηση λογικό είναι η Urus να μένει πίσω και το ηλεκτρικό να πετάγεται μπροστά. Όσο περνούν τα μέτρα η μάχη ξεκαθαρίζει ανάμεσα στο EV6 και την McLaren που καταφέρνει στα τελευταία μέτρα να κόψει πρώτη το νήμα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!