NEA

Τι «καίει» το πολυθέσιο Hyundai Staria που θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη;

Παρά την προχωρημένη σχεδίαση του το πολύ ξεχωριστό ολοκαίνουργιο MPV της Hyundai δεν είναι ηλεκτρικό.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Hyundai είχε παρουσιάσει το Staria και τώρα επανέρχεται με περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες. Όπως μπορούμε να δούμε έχει διατηρηθεί η πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση της μάσκας που ξεχωρίζει το Staria στην κατηγορία του.

Υπάρχουν συρόμενες πόρτες και ανάλογα με την έκδοση υπάρχουν διατάξει με 7, 9 ή ακόμη και με 11 (αποκλειστικά στη Κορέα) συνολικά θέσεις. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει και το σύγχρονο ταμπλό με την μεγάλη ελεύθερη οθόνη αφής και τον μικρότερο επίσης ελεύθερο πίνακα οργάνων.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει δύο κινητήρες. Τον βασικό diesel των 2,2 λίτρων με 177 άλογα και τον Smartstream 3.5 MPI με τους 275 ίππους με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Οι πωλήσεις του Hyundai Staria θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι. Στην Ευρώπη διαθέσιμο μόνο ως diesel στις εκδόσεις Van, Wagon και Wagon Premium.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!