NEA

Το Hyundai Santa Cruz είναι γεγονός [video]

Μετά από πολλά χρόνια η Hyundaiαποκτά ένα νέο pick-upπου μας παραπέμπει σε ένα Tucsonμε καρότσα. Με την δύναμη έως 280 ίππων!

Επιτέλους, το pickup της Hyundai είναι έτοιμο και όπως μπορεί να δει κανείς δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Σχεδιαστικά έχει υιοθετηθεί η μπάνικη μάσκα του νέου Tucson, ενώ το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,97 μέτρα και για τα δεδομένα των αμερικανικών ημιφορτηγών θεωρείται ένα κόμπακτ μοντέλο.

Με εξαίρεση ορισμένα σημεία το εσωτερικό και συγκεκριμένα το ταμπλό δείχνει πανομοιότυπο του Tucson με την χαρακτηριστική διάταξη και γραφικά του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της touch-screen.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 2,5 λίτρων που αποδίδει 194 άλογα και 244 Nm ροπής. Επίσης, υπάρχει και turbo έκδοση του ίδιου μοτέρ που αποδίδει 280 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση HTRAC.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το Santa Cruz -που θα κατασκευάζεται στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ- θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Πάντως, οι διαστάσεις και ο χαρακτήρας του pickup ταιριάζουν στα δεδομένα της γηραιάς ηπείρου, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να τοποθετηθεί και ένας σύγχρονος diesel.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.