NEA

Θα δίνατε 300 χιλιάρικα για ένα Subaru;

Έτσι, «ηλεκτρικά», όπως πάνε τα πράγματα διάφορα γνήσια σπορ αυτοκίνητα θα αποκτούν συλλεκτική αξία.

Τα χρόνια περνούν και πολλά από τα σπορ μοντέλα που γνωρίζαμε στις προηγούμενες δεκαετίες αποκτούν όλο και μεγαλύτερη αξία. Όπως είναι για παράδειγμα ο θρύλος των ράλι, το Subaru Impreza.

Συγκεκριμένα, ένα δεξιοτίμονο του 1998 που ανήκει στην σειρά 22B STi που εκείνη την περίοδο κατασκευάστηκαν μόλις 400 μονάδες για τον εορτασμό της 40ης επετείου της μάρκας και του τρίτου πρωταθλήματος κατασκευαστών στο WRC. o χρώμα είναι το κλασικό μπλε σε συνδυασμό με τις χρυσαφί 17άρες BBS ζάντες και την μεγάλη φτερούγα στο πίσω μέρος.

Όλη η παρτίδα είχε πωληθεί μόνο στην Ιαπωνία και μερικά αυτοκίνητα εξάχθηκαν, όπως αυτό στις ΗΠΑ. Το οποίο πωλήθηκε από την Bring a Trailer στην τιμή των 312.555 δολαρίων και όπως μπορείτε να δείτε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παρά τα περίπου 40.000 χιλιόμετρα που έχει γράψει στο κοντέρ του. Στην σειρά παραγωγής είναι το νούμερο 156 και σίγουρα με τα χρόνια η αξία του θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!