NEA

Αυτό είναι το ανανεωμένο VW Polo – Στην Ελλάδα το φθινόπωρο

Με αρκετά στοιχεία από το Golf και πλουσιότερο εξοπλισμό το νέο Polo αναβαθμίζεται μετά από τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας στις αγορές της Ευρώπης.

Περνώντας από ένα τυπικό facelift το Polo απέκτησε μια φρεσκαρισμένη εμφάνιση με επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα (τα εμπρός γεφυρώνονται με μια LED μπάρα), νέας σχεδίασης προφυλακτήρες, νέας σχεδίασης ζάντες και πολλά άλλα που λογικά περιλαμβάνονται στις πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού (όπως η R-Line).

Το ταμπλό έχει εξίσου σημαντικές αναβαθμίσεις με πιο premium αέρα (ενδεικτικό αυτού είναι κάποιοι διακόπτες αφής) χάρη στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 8,0’’ και την touch-screen των 6,5’’ στις πιο βασικές εκδόσεις, ενώ στις πλουσιότερες οι οθόνες είναι στις 10,25’’ και 9,2’’, αντίστοιχα.

Ιδιαίτερα πλούσιος είναι ο εξοπλισμός με νέα ημιαυτόνομα συστήματα υποβοήθησης στο σύνολο του I.Q. Drive Travel Assist συμπεριλαμβάνοντας τα adaptive cruise control, lane keeping assistance κ.α. Οι εκδόσεις εξοπλισμού ακολουθούν τη λογική του Golf, με τέσσερις εκδόσεις: τις Life, Style, την πιο σπορ R-Line και την κορυφαία GTI.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες θα παραμείνει η υπάρχουσα γκάμα χωρίς αλλαγές, όπως χωρίς αλλαγές θα παραμείνουν και οι επιλογές σε μηχανικά ή επτατάχυτα DSG κιβώτια ταχυτήτων. Έτσι, θα υπάρχει ο βασικός 1.000άρης MPI με τους 80 ίππους και από εκεί και πέρα οι 1.0 TSI με 95 και 110 ίππους, όπως και ο 1.0 TGI φυσικού αερίου με 95 ίππους.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!