NEA

Πως τα πήγε στο τεστ ταράνδου το νέο Dacia Sandero Stepway; [video]

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα value for money μοντέλα που ξεκίνησε να κυκλοφορεί και στην χώρα μας είναι τα νέα Sandero. Και τα κατάφερε περίφημα στο πιο απαιτητικό τεστ.

Το νέο Dacia Sandero (εδώ οι τιμές πώλησης) υπόσχεται να δώσει λύσεις σε όσους αναζητούν μία τίμια πρόταση με καλή σχέση αξίας τιμής. Και αυτό ισχύει για κάθε αγορά της Ευρώπης, όπως και στην Ισπανία όπου το km77.com δοκίμασε το Sandero στο όριο και στο απαιτητικό τεστ εναλλαγής απότομης κατεύθυνσης (γνωστό και ως αποφυγής ταράνδου).

Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι το νέο Sandero «κρατάει» πολύ καλύτερα από το προηγούμενο και σε αντιδρά όπως ένα μέσο μικρό SUV, δίχως ο οδηγός να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ή να νιώθει άβολα. Μάλιστα, το Sandero κατάφερε να περάσει με επιτυχία το τεστ στα 73 χλμ./ώρα, ειδικότερα να σκεφτεί κανείς πως το 2008 πέρασε το τεστ με 70 χλμ./ώρα και το Audi A3 με 72 χλμ./ώρα!

Υπενθυμίζεται πως ο Euro NCAP αξιολόγησε το νέο Dacia Sandero με μόλις δύο αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης λόγω της έλλειψης του ραντάρ αναγνώρισης πεζού ή ποδηλάτη και της αυτόνομης πέδησης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!