NEA

Συνεχίζει πεντακύλινδρο το νέο Audi RS3 που θα έχει έως 450 άλογα [video]

Ένα από τα καλύτερα hot-hatches είναι το RS3. Ευτυχώς η νέα του γενιά θα διατηρήσει τον εκπληκτικό πεντακύλινδρο TFSI που θα φτάνει έως 450 άλογα!

Το νέο Audi RS3 βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πεντακύλινδρος των 2,5 λίτρων θα έχει δύο εκδόσεις. Η βασική θα είναι στους 420 ίππους και στα 500 Nm ροπής εμφανίζοντας μια αύξηση έως 50 ίππων σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Στο νέο RS3 θα υπάρχει και ισχυρότερη έκδοση Performance με 450 ίππους, ενώ εννοείται πως και οι δύο θα έχουν εξελιγμένη τετρακίνηση. Λογικά η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα θα βρίσκεται κάτω από τα 4,1 δευτερόλεπτα που χρειάζεται το τωρινό RS3.

Σχεδιαστικά η Audi Sport θα αναβαθμίσει το RS3 με ένα εμφατικό αεροδυναμικό πακέτο που θα ξεχωρίζει τις ταχύτερες εκδόσεις στην γκάμα του A3. Εκτός από το Sportback θα υπάρχει έκδοση RS3 και για το σεντάν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!