NEA

Η EV Electra παρουσιάζει το Quds [video]

Ο Λίβανος αποκτά το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο χάρη σε έναν επιχειρηματία από την Παλαιστίνη.

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά ο Λίβανος απέκτησε το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το οποίο δεν είναι ένα καθημερινό αυτοκίνητο αλλά ένα σπορ μοντέλο με ηλεκτρικό μοτέρ 160 ίππων, πίσω κίνηση και μια μπαταρία 50 kWh που δίνει αυτονομία για 450 χιλιόμετρα.

Σχετικά με τις επιδόσεις η εταιρία του Jihad Mohammed δίνει ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα με την τελική να περιορίζεται στα 165 χλμ./ώρα. Από εκεί και πέρα τα σχόλια είναι δικά σας για το Quds Rise με τον χρυσό αετό στην μάσκα και τις πόρτες που ανοίγουν αλά Lambo. Όσο για το εσωτερικό θυμίζει κάτι από Tesla.

Όπως και να έχει τα πλάνα της EV Electra προβλέπουν την έναρξη παραγωγής από το 2022 με ένα σύνολο στα 10.000 αυτοκίνητα. Με το καθένα να κοστίζει περίπου 25.000 ευρώ ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει το όνειρο κάθε κατοίκου στο Λίβανο που δεν έχει τα χρήματα για να αποκτήσει ένα supercar.

Αξιοσημείωτο είναι πως στα πλάνα της EV Electra περιλαμβάνεται η παραγωγή και πιο νορμάλ μοντέλων, όπως το ηλεκτρικό οικογενειακό σεντάν Quds Capital ES ή το ρετρό σχεδίασης ταξί eCab. Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!