NEA

Πρώτη εικόνα για το ταμπλό της νέας Skoda Fabia

Σταδιακά η τσέχικη εταιρία δίνει περισσότερα στοιχεία για τη νέα Fabia που θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας τέλη 2021.

Όπως μπορούμε να δούμε από το ταμπλό μιας προφανώς κορυφαίας εξοπλιστικά έκδοσης, η νέα Fabia έχει ότι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Όπως βλέπουμε η γενικότερη εικόνα μας παραπέμπει στο μεγαλύτερο Scala με τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός και πιο δίπλα να υπάρχει μια ελεύθερη οθόνη αφής που προεξέχει από το ταμπλό.

Χαμηλότερα μπορούμε να διακρίνουμε φυσικούς διακόπτες για το σύστημα κλιματισμού, ενώ μια διαφορετική νότα δίνουν οι στρόγγυλοι αεραγωγοί στα άκρα. Αξιοσημείωτο είναι πως ο επιλογέας DSG δεν είναι ο μικρός by-wire που έχουμε δει στην μεγαλύτερη Octavia, ενώ υπάρχει και κλασικό χειρόφρενο (αντί διακόπτη).

Ήδη η Skoda μας έχει δώσει τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά για τη νέα Fabia που θα έχει μεγαλύτερους χώρους από κάθε άλλη φορά και μια πλήρη γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνει μέχρι και φυσικού αερίου (αλλά όχι ντίζελ). Περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!