ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πορτογαλίας: Έσπασε το ρόδι για φέτος ο Elfyn Evans!

Μετά την εγκατάλειψη του Tanak, o Εvans έβγαλε πήρε τη νίκη με το Hyundai του Sordo και το άλλο Toyota του Ogier να συμπληρώνουν το βάθρο.

Μεγάλος άτυχος του ράλι Πορτογαλίας ήταν ο Tanak που τέθηκε εκτός μάχης από χτες όταν εγκατέλειψε λόγω προβλήματος στην πίσω ανάρτηση. Η γκαντεμιά είχε χτυπήσει από νωρίς την Hyundai όταν και ο Neuville είχε μια άτυχη στιγμή την Παρασκευή και έτσι τα κάστανα από την φωτιά έβγαλε ο εξαιρετικός Sordo.

Έτσι, στο πρώτο χωμάτινο ράλι του φετινού πρωταθλήματος η Toyota επωφελήθηκε από την όλη κατάσταση και συνεχίζει να είναι πρώτη στο πρωτάθλημα των οδηγών με τον Ogier και στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Αξιοσημείωτο είναι πως οι Tanak και Neuville συγκέντρωσαν 5 και 4 βαθμούς αντίστοιχα με την συμμετοχή τους στην Power Stage.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρώτη 15άδα στο ράλι Κροατίας, εδώ η βαθμολογία. Το επόμενο ράλι έχει προγραμματισθεί στην Ιταλία στις 3-6 Ιουνίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!