PINEDΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε ένα κινητήρα να σκάει και να σκορπίζει τα πιστόνια του [video]

To βίντεο μας έρχεται από τις ΗΠΑ όπου ένα βαρέως πειραγμένο Ram αφήνει την τελευταία του… πιστονιά πάνω στο δυναμόμετρο!

Στο Ultimate Callout Challenge (UCC) μπορεί να δει κανείς ότι φαντάζεται ο πιο τρελαμένος petrol-head. Από burnout και αγώνας με dragster μέχρι δυναμομετρήσεις με απίστευτα πειραγμένα pick-up.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα Ram να προσπαθεί να δώσει ότι έχει από τα περίπου 3.000 άλογα του. Ωστόσο, έρχεται η στιγμή που ο κινητήρας του δεν αντέχει άλλο και μετά την μαύρη κάπνα το turbo ανεβάζει τόσο πολύ την πίεση που το μοτέρ σπάει!

Δείτε πως ο οδηγός πήδηξε από την πλατφόρμα την ώρα που πιάνει φωτιά το μοτέρ και παρόλο που τα έμβολα πέταξαν σαν φωτοβολίδες στην εξέδρα, το κοινό το απολαμβάνει και ζητωκραυγάζει μαζεύοντας τα ως σουβενίρ. Ευτυχώς, μέσα σε αυτή την τρέλα που θυμίζει κάτι από ρωμαϊκή αρένα κανείς δεν τραυματίστηκε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!