NEA

Suzuki Swace: To alter ego της υβριδικής Corolla με 25.180€

Πρόκειται για μια rebadged Corolla που κατασκευάζεται στη Βρετανία και διατίθεται και στη χώρα μας με τα σήματα της Suzuki.

To Suzuki Swace βασίζεται στην Corolla και χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων βενζίνης με απόδοση στους 98 ίππους και μέγιστη ροπή στα 142 Nm. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 72 ίππους και ροπή 163 Nm. Η συνδυαστική ισχύς είναι στους 122 ίππους στις 5.200 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή στα 142 Nm στις 3.600 σ.α.λ.

Όπως και στο Toyota, έτσι και το Swace έχει την δυνατότητα να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά όμως για πολύ μικρές αποστάσεις, έως και ένα. Για την μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο e-CVT με συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση μετάδοσης.

Το μήκος του βρίσκεται στα 4,655 μέτρα ενώ το μεταξόνιο είναι αρκετά μεγάλο, στα 2,7 μέτρα, κάτι που υπόσχεται αρκετούς χώρους για τους επιβάτες. Πολύ μεγάλο είναι και το πορτμπαγκάζ που ξεκινά από τα 596 λίτρα και φθάνει έως και τα 1.606 λίτρα με τα καθίσματα αναδιπλωμένα. To εσωτερικό είναι πανομοιότυπο της Corolla.

Το Suzuki Swace διατίθεται ήδη στην χώρα μας σε δύο εκδόσεις, GL+ με τιμή εκκίνησης τα 25.180 ευρώ και την GLX με τιμή εκκίνησης τα 27.180 ευρώ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!