ΑΓΩΝΕΣ

Mercedes F1: Το μονοθέσιο… αποκολλήθηκε από τον τροχό [video]

Δείτε πως οι ειδικοί της Mercedes κατάφεραν μετά από πολλές προσπάθειες να αφαιρέσουν τον τροχό με το φθαρμένο μπουλόνι.

Όπως θα θυμάστε στο GP του Μονακό ο αγώνας ήταν καταστρεπτικός για τον Bottas όταν στην διάρκεια του pitstop το αερόκλειδο δεν εφάρμοσε σωστά πάνω στην κεφαλή του μπουλονιού. Το αποτέλεσμα ήταν να «γυρίσει» τρελά και να φάει τις εγκοπές της κεφαλής που έχει ένα περίεργο σχήμα τρούλου. Το αποτέλεσμα ήταν ο Bottas (που έφερε μερίδιο ευθύνης αφού δεν σταμάτησε ακριβώς στο box) να μην ξαναμπεί ποτέ στον αγώνα και να εγκαταλείψει όταν βρισκόταν στην δεύτερη θέση.

Το πρόβλημα με το φαγωμένο μπουλόνι συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα αφού ήταν αδύνατο να ξεβιδωθεί και να αφαιρεθεί ο τροχός. Τελικά, έπρεπε το μονοθέσιο να αποσυναρμολογηθεί και το μέρος με τον τροχό να φτάσει στις εγκαταστάσεις στο Barkley για να αφαιρεθεί με την χρήση ενός ειδικού εργαλείου, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!