NEAPINED

Αurus Senat: Ξεκίνησε η παραγωγή της λιμουζίνας του Πούτιν

Πρόκειται για την Aurus Senat που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος των Rolls-Royce και Bentley. Αλά ρωσικά.

Η ρωσική λιμουζίνα είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε πριν από περίπου μια επταετία και τελικά μπήκε στην παραγωγή μόλις πριν από μερικές μέρες. Είναι η εθνική λιμουζίνα της Ρωσίας που είχε προβληθεί σε μεγάλο βαθμό από τον ίδιο τον Πούτιν και συγκεκριμένα κατά την ορκωμοσία του το 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν tο μήκος της Senat είναι στα 5,63 μέτρα (ή στα 6,62 μέτρα για την long έκδοση). Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 των 4,4 λίτρων με απόδοση κοντά στους 600 ίππους και τελική ταχύτητα στα 250 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει σε αργούς ρυθμούς -περίπου 300 αυτοκίνητα το χρόνο- στο εργοστάσιο στην Yelabuga στην ρωσική δημοκρατία του Tatarstan. Στόχος είναι τα VIP πρόσωπα της Ρωσίας να μην χρησιμοποιούν άλλης εθνικότητας αυτοκίνητα και το κυριότερο να αντικατασταθούν τα παλιότερα σοβιετικά ZIL. Όσα υπάρχουν. Όσο για την τιμή η Senat θα κοστίζει περίπου 200.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!