NEAPINED

Έτοιμη η νέα Ferrari V6, ο διάδοχος της Dino!

Οι Ιταλοί ετοιμάζουν ένα νέο μοντέλο που προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία F171. Θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022 για να πετάξει το γάντι στην Artura.

Καιρό τώρα είναι γνωστό πως στις εγκαταστάσεις στο Maranello οι ειδικοί της Ferrari δουλεύουν πάνω σε ένα νέο υβριδικό V6 κινητήρα που θα επιστρέψει ξανά στην γκάμα της μάρκας μετά από πολλές δεκαετίες. Από την δεκαετία του 1960 και την εποχή της Dino.

Πηγή: Graphicar/ clicccar.com

Για αυτό το λόγο η νέα «βασική» Ferrari θεωρείται ο διάδοχος της Dino με το νέο υβριδικό V6 να τοποθετείται στο κέντρο και με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Μάλιστα, αυτή θα είναι η δεύτερη mainstream (αν εξαιρέσουμε την LaFerrari) υβριδική Ferrari μετά την SF90 Stradale.

Πηγή: Graphicar/ clicccar.com

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες επίσημες και ακριβείς πληροφορίες για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, ενώ οι φωτογραφίες είναι ψηφιακές εικασίες. Ωστόσο, οι φήμες λένε πως ο νέος V6 θα έχει χωρητικότητα 3,0 λίτρων με twin-turbo, ενώ θα υπάρχει και ένας ηλεκτροκινητήρας για υβριδική κίνηση. Αρκετά υβριδικά στοιχεία θα είναι κοινά με την Purosangue.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!