NEA

Τα πρώτα στοιχεία για τα νέα Audi RS3

Έστω και με βαρύ καμουφλάζ αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία για τα νέα RS3 Sportback και RS3 Sedan, τα οποία θα συνεχίσουν με πεντακύλινδρο μοτέρ.

Κάτι που μαρτυρά και η σειρά ανάφλεξης (1-2-3-4-5) όπως αναγράφεται πάνω στα πλάγια και πάνω στο καμουφλάζ των RS3 που δοκιμάζονται εντατικά. Λογικά η παρουσίαση τους θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι με την ισχύ να βρίσκεται κάπου στα 430 άλογα. Υπάρχουν και φήμες για RS3 Performance με την ισχύ πάνω από τα 450 άλογα.

Όπως κάθε RS, έτσι και τα νέα RS3 θα ξεχωρίζουν από το τονισμένο αεροδυναμικά αμάξωμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα από μπροστά, τις πίσω οβάλ απολήξεις, την μικρότερη απόσταση από το έδαφος, τους μεγαλύτερους τροχούς κ.α. Εσωτερικά θα υπάρχει η δεδομένη RS αύρα.

Μέχρι να δούμε περισσότερα στοιχεία για τα RS3, να πούμε πως η Audi Sport έχει ως στόχο μέχρι το 2024 να είναι τα μισά υβριδικά, ενώ μέχρι το 2026 αυτή η αναλογία θα έχει αυξηθεί στο 80%. Μέχρι το 2030 όλα τα Audi RS θα αποτελούνται από υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!